Moldovean găsit mort în Italia chiar de fiica sa. În urmă cu câteva luni și-a pierdut soția

Un bărbat din Republica Moldova, care a sosit în Italia în urmă cu numai o săptămână, a fost găsit mort chiar de fiica sa pe un teren agricol din Calvi Risorta, localitate din provincia Caserta, situată în regiunea Campania.

Din primele informații, relatate de Caserta News, reiese că bărbatul ar fi recurs la un gest extrem, îndurerat după decesul soției sale care a murit în urmă cu numai câteva luni.

Anatolie Burciu, în vârstă de 47 de ani, venise în Italia la fiica și ginerele său și lucra într-o fermă agricolă din localitatea menționată mai sus, conform Caserta CE.

Bărbatul moldovean ar fi fost găsit de fiica lui spânzurat de un copac pe terenul fermei la care lucra.

Acesta se pare că s-a îndepărtat de locuința sa, din cadrul fermei, în zorii zilei de luni, 3 octombrie 2022, și a decis să-și pună capăt zilelor, nereușind să treacă peste durerea pierderii soției sale, în urma căreia a suferit o puternică depresie.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Fiica bărbatului a solicitat imediat ajutor medical la fața locului, dar paramedicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viața victimei.

Carabinierii din Calvi Risorta au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la decesul bărbatului, dar toate indiciile arată că ar fi vorba de o sinucidere.

Între timp, familia a primit aprobarea de a-l îngropa pe bărbatul moldovean, al cărui trup neînsuflețit probabil va fi repatriat în Republica Moldova.