Moldovean stabilit în Italia, mort în timp ce încerca să cucerească Everestul. Mesajul prietenilor lui Victor

La data de 17 mai 2023, Victor Brînză, un moldovean în vârstă de 45 de ani stabilit în Cadoneghe, provincia Padova (Veneto) din Italia, a murit în urma unui infarct suferit în timp ce încerca să urce pe cel mai înalt munte al lumii, Everest.

Acum, familia sa trebuie să plătească suma de 40.000 de euro pentru a repatria corpul neînsuflețit al bărbatului moldovean, informează postul local de televiziune din Padova Telenuovo.

Pentru a ajuta familia acestuia să strângă banii necesari, prietenii lui Victor au inițiat o colectă de fonduri pe internet. Într-o declarație emoționantă, aceștia au scris:

„În acest moment de mare tristețe și durere, ne unim forțele pentru a ajuta o familie care a suferit o pierdere nemăsurată: VICTOR MELNIC (BRÎNZĂ).

Victor și-a pierdut viața în timp ce urmărea un vis curajos și ambițios – acela de a urca pe Everest, cel mai înalt munte din lume.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

El era un suflet curajos și aventuros, care nu se temea de provocări. Avea o pasiune nesfârșită pentru alpinism, iar dragostea pentru munți curgea în venele lui.

Și-a întâmpinat destinul tragic în locul pe care îl iubea cel mai mult, în timp ce urmărea un vis care l-ar fi făcut mândru.

Astăzi, ne adunăm pentru a oferi sprijin familiei lui Victor. Dorim să o ajutăm să strângă fondurile necesare pentru a aduce corpul lui Victor acasă, unde va putea să se odihnească înconjurat de dragostea celor apropiați și a comunității care l-a susținut întotdeauna.

Recuperarea corpului unei persoane dragi presupune resurse financiare semnificative. Costurile asociate cu transportul, documentele și formalitățile birocratice pot deveni o povară nesuportabilă pentru familie, care se confruntă deja cu durerea inimaginabilă a pierderii.

Prin generozitatea și solidaritatea noastră, putem ușura o parte din povara care apasă pe familia lui Victor.

Fiecare donație, mare sau mică, va contribui la realizarea posibilă a întoarcerii lui Victor acasă. Putem oferi confort și sprijin, arătând că nimeni nu este singur în astfel de momente grele.

Împreună, putem face diferența și putem arăta dragostea noastră pentru Victor și familia sa. Pe lângă donații, vă rugăm să distribuiți această colectă de fonduri prietenilor, rudelor și comunității, răspândind mesajul cauzei noastre și implicând cât mai multe inimi.

Solidaritatea noastră poate face ca Victor să se întoarcă acasă, unde se va putea odihni în pace.

Mulțumim din suflet tuturor celor care se vor alătura nouă în această colectă de fonduri. Ajutorul vostru va face diferența și va aduce un pic de confort familiei lui Victor în acest moment atât de greu.

Mulțumim pentru sprijinul vostru deosebit!”

Detalii despre colectarea de fonduri și modalitățile de donare sunt disponibile mai jos:

Western Union: MELNIC EUGENIA (Padova, Italia)
TELEFON: +39 320 790 9143

BENEFICIAR: MELNIC EUGENIA (mama lui Victor)
IBAN: IT47Y0306912129100000007478
BANCA: Intesa San Paolo

PAYPAL: https://www.paypal.com/pools/c/8UdxvTRdt5