Moldoveancă arestată în Italia, a bătut bătrânul pe care l-a îngrijit. Aveau o relație amoroasă

O îngrijitoare în vârstă de 48 de ani, originară din Republica Moldova, a fost arestată în localitatea L’Aquila (Lazio), după ce l-a lovit și amenințat pe pensionarul cu care avea o relație și pe care anterior în îngrijise ca badantă, relatează Il Messaggero.

Totul a început cu un raport de muncă între cei doi, apoi a continuat cu o relație amoroasă și s-a sfârșit cu certuri aprinse, bătăi și amenințări.

Femeia a fost angajată în urmă cu patru ani ca îngrijitoare, dar după aproximativ un an s-a mutat în casa bărbatului deoarece între ei a început o relație de dragoste. Împreună cu badanta s-a mutat și fiica acesteia.

După un timp de conviețuire fericită, ceva nu a mai mers bine și între moldoveancă și pensionarul italian au început certurile. La un moment dat, bărbatul le-a invitat pe cele două femei ca în decurs de o lună să părăsească locuința sa.

Dificultatea de a-și găsi o cazare ar fi accentuat tensiunea din casă, astfel încât, potrivit procurorului, în zilele de 20 și 23 august bărbatul ar fi fost lovit și amenințat de moldoveancă, fiind nevoit să se prezinte la secția Urgențe pentru a primi ajutor medical.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La solicitarea procurorului, judecătorul a emis un ordin de arestare pentru femeia care a fost dusă la închisoare, în așteptarea procesului care va avea loc.