Moldoveancă moartă în Italia după ce a căzut de la fereastră. Concubinul român acuzat de crimă la mai bine de un an după deces

O femeie în vârstă de 46 de ani, originară din Republica Moldova, care era rezidentă în localitatea italiană Riva del Garda (provincia autonomă Trento) a murit după ce a căzut de la fereastra locuinței sale.

La mai bine de un an după decesul femeii, concubinul acesteia, un bărbat de naționalitate română, este acuzat de crimă și riscă să ajungă la închisoare.

Tragedia s-a petrecut la 31 ianuarie 2022, când moldoveanca a căzut de la fereastra unei clădiri situate pe via Fiume din localitatea menționată mai sus și a murit pe loc.

Inițial, informează publicația Il Dolomiti, anchetatorii au luat în considerare ipoteza unei sinucideri sau a unui accident, dar nu au exclus complet nici alte piste.

La 14 luni după dramaticul eveniment așadar, procurorul Fabrizio De Angelis de la Parchetul din Rovereto, care se ocupă de caz, a decis să deschidă o anchetă pentru omor, principalul suspect fiind chiar concubinul victimei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Din declarațiile preluate de polițiști de la martori, înainte ca femeia să cadă de la fereastră, între ea și conaționalul nostru ar fi avut loc niște discuții aprinse, motiv pentru care anchetatorii au suspiciunea că moldoveanca ar fi fost ucisă de concubinul ei.

Momentan, autoritățile refuză să facă publice mai multe detalii cu privire la anchetă sau la identitatea inculpatului.