Moldoveancă moartă în Italia. Era mama a 7 copii și singura sursă de venit a familiei

O femeie originară din Republica Moldova, în vârstă de 47 de ani, a murit în Italia în urma unui stop cardiac. Angela Cojocaru avea 7 copii care, împreună cu tatăl lor, fac apel acum la toți cei care vor și pot să îi ajute să își aducă mama acasă: „Este o situație care ne-a șocat foarte tare, ne este foarte greu să credem ceea ce s-a întâmplat, ne dorim foarte mult să o putem aduce acasă”, a spus Maria, fiica femeii decedate.

Angela Cojocaru lucra în Italia și își întreținea practic familia rămasă în Moldova, scriu cei de la Pro TV Chișinău. Dintre cei șapte copii doi sunt căsătoriți și unul este student. Soțul ei este șomer și are în grija sa trei copii minori și pe fiica mai mare, care este bolnavă. Angela era unica sursă de venit, tot ceea ce câștiga trimitea acasă, pentru cele necesare traiului de zi cu zi.

Nu suferea aparent de nicio boală, potrivit fiicei sale mama ei nu s-ar fi plâns niciodată în legătură cu probleme de sănătate. Femeia a murit și toți ai săi au rămas îngroziți de nenorocirea abătută asupra familiei lor. Pentru repatrierea trupului neînsuflețit s-a organizat o strângere de fonduri, toți cei care au posibilitatea pot dona în contul:

  • număr de card VISA: 4779 1800 0375 8282; IBAN MD57VI225911910111203501 deschis pe numele Cojocaru Cristina. Adresa: Raionul Ungheni, sat Unțești. Contul este deschis la Victoria Bank.

„Cât de trist când văd așa cazuri… Mai ales când cunoști persoana și crezi că e totul bine la el și frumos, dar din păcate pe d-na Angela Cojocaru, o con-săteancă și sora unui bun coleg de-al meu, Dumnezeu a luat-o prea devreme la el. Am rugămintea să întindem o mână de ajutor copilașilor, să-și vadă mama pentru ultima dată. D-na Angela a decedat în Italia și pentru a o putea duce acasă este nevoie de o anumită sumă de bani. Vă rog din tot sufletul, cei 7 copilași merită să o vadă pe mama lor pentru ultima dată.
D-na Angela, Dumnezeu să te odihnească în pace și liniște!”, a scris un prieten pe Facebook.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol