Moment de panică pe o plajă din Italia, o fetiță de 9 luni a ajuns la spital din cauza unui fir de păr

Un incident bizar s-a petrecut pe plaja Mortelle din Portici, provincia Napoli, unde o fetiță de numai 9 luni a început să se învinețească de la un fir de păr înnodat în jurul unui deget de la picior. Micuța, însoțită de mama ei a fost transportată la spital.

O zi de relaxare la plajă s-a transformat într-un moment de panică pentru o mamă și fetița ei de numai 9 luni. Incidentul s-a petrecut pe plaja Mortelle din Portici, un oraș situat în apropierea Vezuviului.

Un fir de păr rătăcit în mare s-a înnodat în jurul unui degețel de la piciorul micuței

În ciuda aparențelor, acest eveniment incredibil a fost confirmat de intervenția medicilor de la clinica Villa Betania și apoi de la spitalul pediatric Santobono.

În timp ce se bucura de o scăldat în apele mării, în zona plajei Mortelle (o plajă publică și gratuită, dotată cu dușuri și toalete igienice), mama a observat că fetița se agită neobișnuit în apă și a realizat imediat că ceva nu este în regulă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Un fir de păr rătăcit în apele mării se înnodase surprinzător de strâns în jurul bazei degețelului de la piciorul fetiței, ceea ce a dus la o schimbare a culorii acestuia într-una albăstruie, caracteristică atunci când circulația sângelui este afectată.

Fetița a fost transportată la clinica Villa Betania din Ponticelli și apoi la spitalul pediatric din Napoli.

Incidentul s-a soldat cu teamă și panică din partea mamei, dar din fericire nu a avut consecințe grave pentru fetiță.

Distribuie acest articol