Momente de groază într-un cimitir din Italia, o femeie s-a prăbușit brusc într-un mormânt, la 3 metri adâncime

Momente de groază pentru o femeie care a mers la cimitirul din Palermo (Sicilia) pentru a aduce un omagiu rudelor ei decedate. În timp ce era pe cale să pună flori pe o piatră funerară, placa de marmură a cedat și femeia s-a prăbușit brusc într-un mormânt, fiind rănită și blocată în groapa de 3 metri adâncime până la sosirea pompierilor.

Episodul, care a avut loc la cimitirul Sant’Orsola din Palermo, s-a încheiat, din fericire, fără consecințe majore pentru nefericita victimă a accidentului, precizează Fanpage. Potrivit știrilor locale, la fața locului au asistat și alte persoane prezente în cimitir, care au intervenit pentru a o ajuta pe femeie.

Din păcate, nu au putut face mare lucru și au sunat la 112. Căzută la aproximativ trei metri în mormânt, aceasta s-a rănit la picioare și nu se putea mișca, rămânând astfel blocată în groapă, peste sicriul defunctului.

Cei care au reușit să o ridice la suprafață au fost pompierii sosiți de urgență la fața locului, împreună cu personalul sanitar de la 118.

Momente de groază într-un cimitir din Italia, o femeie s-a prăbușit brusc într-un mormânt, la 3 metri adâncime

Conform primelor examene clinice, victima a suferit mai multe fracturi ale membrelor. Ea a rămas însă conștientă în timpul căderii și intervenției salvatorilor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Conform celor reconstruite până acum, la baza accidentului a stat prăbușirea plăcii de marmură a mormântului. Femeia s-ar fi sprijinit de lespede, probabil pentru a așeza un buchet de flori, a pus un picior pe baza de marmură care, însă, s-a rupt și s-a prăbușit.