Panică pe un aeroport din Italia, un român s-a aruncat în gol și a căzut peste un agent de pază

Momente de mare panică pe aeroportul din Bari în seara zilei de marți, 9 mai, când un cetățean român s-a aruncat în gol și a căzut peste un agent de pază. Bărbatul fugea de polițiștii care l-au oprit după ce a intrat în zona de îmbarcare fără să aibă bilet de zbor.

Conform publicației Notizie.it, bărbatul sosise la Bari luni, 8 mai. Nu se știe din ce motive, a doua zi intenționa să se întoarcă în România și, deși nu avea bilet, a intrat cu forța în zona de îmbarcare sperând că se va putea urca în avionul spre Timișoara.

A fost oprit de poliție, dar a reușit să scape și a fugit la etajul al doilea al aeroportului de unde s-a aruncat în gol.

A căzut peste un agent de pază care se afla în acel moment la etajul inferior. Agentul de pază a amortizat practic căzătura conaționalului nostru, salvându-i viața.

Medicul și asistenta Centrului de Sănătate Aeroport (PSA) au intervenit la fața locului. Bărbatul român a fost transportat la Spitalul Di Venere, dar starea lui nu a fost una gravă și a fost deja externat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Din fericire, și agentul de pază a scăpat fără consecințe grave.