MoneyGram ”știe ce-i dorul”. Noi servicii de transfer pe mobil și direct în cont.

După estimările Băncii Mondiale, mai bine de 3.4 milione de români sunt plecați la muncă în străinătate, în toată lumea. Aproape 1 milion în Italia, 785.000 Spania, 355.000 Germania și peste 150.000 în Marea Britanie.

Asta înseamnă 3.2 miliarde de dolari transferați din străinătate în România de către românii plecați la muncă, doar în anul 2015, asta însemnând 1.7% din produsul intern brut al României. Luând în considerare doar principalele țări, unde românii au migrat în număr mai mare, s-au transferat peste 930 de milioane de dolari doar din Italia, 740 de milioane din Spania și peste 422 de milioane de dolari din Germania.

Văzând aceste cifre, MoneyGram lansează campania ”Știm ce-i DORUL™”, venind în ajutorul românilor cu două noi servicii, numite ”cash-to-mobile” si ”cash-to-account”, menite să ușureze modul și costurile românilor de a transfera bani în țară.

MoneyGram DorCa parte din procesul de facilitare a transferurilor de bani pentru clienții noștri, în 2016 am lansat serviciile cash-to-mobile si cash-to-account, în colaborare cu Earthport – partenerul nostru care oferă servicii de plată transfrontaliere pentru bănci. Acum, românii pot trimite bani direct in portofelul mobil sau în orice cont bancar în moneda locală“, a declarat Radu Pojoga, Director Regional MoneyGram pentru Romania si tarile din Balcani.

“Astăzi lansăm campania – Stim ce-i DORUL™ – în șase țări – România, Marea Britanie, Belgia, Germania, Italia și Spania”, spune, de asemenea, Nicoleta Vișan, Senior Marketing Manager pentru România.  “Campania va fi vizibila pe principalele canale media, inclusiv TV, radio, print, outdoor si canale digitale, precum si in multe locatii ale agentilor nostri, parteneri MoneyGram.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI