Monza e Brianza – tânăr român de 18 ani la reanimare în urma unui accident cu motocicleta.

Un accident grav a avut loc în jurul orei 9:00 de marți dimineața, 21 februarie, 2017, în via 4 Novembre din localitatea Ronco Briantino, provincia Monza e Brianza, unde un tânăr român de numai 18 ani, pe nume Cătălin Listar, care se-ndrepta spre locul de muncă la bordul unei motociclete de teren, s-a lovit de un automobil Fiat Punto.

La volanul automobilului Fiat se afla o femeie care se pare că s-a săturat să aștepte ridicarea barierei de la trecerea la nivel cu calea ferată, făcând astfel o manevră de întoarcere pentru a lua altă stradă, fără a se asigura corespunzător, când, din spatele său a sosit tânărul român și s-a izbit violent cu motocicleta de portbagajul mașinii Fiat.

Sursa foto: MerateOnline.it

În urma accidentului, tânărul nostru conațional a suferit un stop cardiac, fiind salvat în ultima clipă de medicii de pe ambulanță sosiți la fața locului. După ce a fost resuscitat, Cătălin Listar a fost transportat cu cod roșu la spitalul San Gerardo di Monza și internat la secția reanimare.

Până în prezent, starea sa de sănătate a rămas foarte instabilă, acesta fiind ținut sub sedare de medici, care au declarat că tânărul român se află încă în pericol datorită rănilor grave suferite în accident.