Un Moș Crăciun se prăbușește și moare în fața copiilor la o serbare

Un actor din Rusia în vârstă de 67 de ani, a căzut la pământ și a murit în timp ce interpreta rolul lui Moș Crăciun la o serbare de la o grădiniță de copii din Moscova.

Inițial, copiii au început să râdă, crezând că Moș Crăciun, personajul mult iubit venit la serbare și care se juca zburdalnic cu ei, se prefăcea. Dar actorul, prăbușit la pământ de la un moment la altul, suferise un atac de cord fatal.

După câteva zeci de secunde, o altă actriță participantă la eveniment s-a grăbit să vadă ce a pățit bărbatul și a chemat un echipaj de prim-ajutor, scrie Corriere.

Bărbatul a murit, însă, în drum spre spital. Valery Titenko, în vârstă de 67 de ani, era un cunoscut actor în Moscova, angajat al Teatrului Muicam Kuzbass.

Actorul Valery Titenko. Foto: ExpresGist

În ceea ce-i privește pe copii, nu putem decât să sperăm că vârsta fragedă nu le-a permis să înțeleagă bine ce s-a întâmplat, specifică sursa citată. Prea complex conceptul de aprofundat la vârsta de 3 sau 4 ani, mămicile și tăticii vor trebui să-și pună fantezia la lucru și să le spună celor mici că Moș Crăciun, epuizat de greutatea tuturor darurilor și de lunga călătorie prin toată lumea, a adormit și acum se odihnește pentru a se putea întoarce în noaptea de Ajun.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mai jos, filmat de o mămică a unui copil, momentul în care Moș Crăciun, alias Valery Titenko s-a prăbușit la pământ. Sursa video: Headline News

@rotalianul