Motociclist român amendat în Italia cu aproape 6.000 de euro. Motocicleta i-a fost pusă sub sechestru

Un român de 36 de ani, care circula prin localitatea Scandiano din provincia Reggio Emilia (Emilia-Romagna) cu o motocicletă Yamaha, a fost amendat de agenții de la poliția locală cu uriașa sumă de aproape 6.000 de euro pentru diferite încălcări ale codului rutier italian.

Conform ziarului italian Il Resto del Carlino, conaționalul nostru a fost oprit de polițiști pentru un control de rutină în timp ce se deplasa cu motocicleta pe via Pedemontana din localitatea menționată mai sus.

La solicitarea agenților de a prezenta actele însă, s-a dovedit că bărbatul nu deținea un permis de conducere, iar verificările polițiștilor au arătat că nu a obținut niciodată acest document. Mai mult, nici măcar asigurarea obligatorie nu o avea făcută pentru motocicletă.

Polițiștii italieni au fost nevoiți astfel să-l sancționeze pe motociclistul român pentru încălcarea articolului 193 din Codul Rutier italian, pentru conducerea unui vehicul fără asigurare, și articolului 116 pentru conducere fără permis.

Suma totală a amenzilor pentru aceste încălcări s-a ridicat în final la 5.966 euro, iar motocicleta conaționalului nostru a fost pusă sub sechestru administrativ pentru o perioadă de trei luni, mai precizează sursa citată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol