Muncitor român din Italia găsit mort, cu craniul fracturat, la locul de muncă

Un bărbat român în vârstă de 50 de ani a fost găsit fără viață joi, 2 aprilie, la Lacchiarella, în Lombardia, în hala unei fabrici din zona industrială, relatează Il Giorno. Carabinierii presupun că muncitorul a suferit un accident de muncă, dar cercetările continuă pentru a se exclude o eventuală agresiune.

Victima avea craniul fracturat și zăcea la pământ, în interiorul unei hale din curtea fabricii producătoare de paleți din lemn de pe via Milano. Alarma a fost dată de proprietarul fabricii care ieri după-amiază, puțin după ora 16:00, l-a găsit pe muncitor căzut la pământ, într-o baltă de sânge, cu fața în sus.

Când medicii de la Croce Viola din Rozzano au sosit la fața locului, au constatat că muncitorul român avea craniul fracturat și probabil aceasta este cauza care a provocat decesul bărbatului român.

Carabinierii din Abbiategrasso și cei de la Lacchiarella au izolat teritoriul și continuă cercetările pentru a reconstitui dinamica incidentului. Cea mai plauzibilă ipoteză este că muncitorul ar fi căzut de pe o stivă cu paleți, dar nu este exclusă nici posibilitatea ca acesta să fi fost agresat de cineva.

De asemenea, se fac verificări pentru a se stabili dacă fabrica a fost autorizată sau nu să rămână deschisă în timpul crizei Covid-19.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI