Muncitor român din Italia, grav rănit la locul de muncă. Transportat cu elicopterul la spital

Accident la locul de muncă în această dimineață de miercuri, 29 iunie, în Colle San Floriano (Polcenigo). La restaurantul Taverna della Lana, un muncitor român în vârstă de 45 de ani, angajat la Marcolin Covering din Pordenone, a căzut de pe o scară în timp ce demonta o copertină (tenda).

Impactul cu solul a fost unul violent, atât de tare încât muncitorul și-a pierdut cunoștința, suferind politraumatisme la cap și torace, informează Il Gazzettino.

Locul în care a avut loc incidentul în care un muncitor român s-a rănit grav după ce a căzut de pe o scară. Sursa foto: Il Gazzettino

Cadrele sanitare de la 118, sosite la fața locului cu o ambulanță din Maniago, i-au acordat primul ajutor. Între timp, având în vedere gravitatea rănilor suferite de conaționalul nostru, s-a solicitat intervenția elicopterului de salvare din Belluno.

Bărbatul, care între timp îşi recăpătase cunoştinţa, a fost transportat la Udine cu elicopterul. Medicii au declarat că starea lui este una gravă, dar viața nu îi este în pericol.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20