Muncitor român din Italia grav rănit la locul de muncă. Transportat la spital în cod roșu de urgență

Un muncitor român în vârstă de 52 de ani a fost grav rănit la locul de muncă duminică, 10 aprilie, după ce o încărcătură grea a căzut peste el, la Borgetto, lângă Palermo. Bărbatul a fost dus mai întâi la spitalul Civic din Partinico și apoi la spitalul Villa Sofia din Palermo.

Muncitorul era angajat în operațiunile de transport ale unor paleți cu ambalaje din hârtie, de mari dimensiuni și cântărind zeci de kilograme. Din motive care nu au fost încă stabilite, unul dintre paleți s-a răsturnat peste conaționalul nostru.

Au fost declanșate imediat operațiunile de salvare. Bărbatul a fost scos și urcat imediat într-o ambulanță pentru a fi transportat în cod roșu la spital, starea sa fiind foarte gravă.

Investigațiile sunt conduse de carabinierii companiei Partinico și cei din Borgetto. La locul accidentului au fost prezenți și tehnicienii Spresal, serviciul cu sarcini specifice de prevenire, supraveghere și control la locul de muncă.

Din primele constatări muncitorul era angajat cu contract de muncă, angajatorul respectând condițiile legale. Alte investigații sunt în curs.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI