Muncitor român dispărut în Italia. De patru zile nu se mai știe nimic de el

Un muncitor român din Italia, rezident la Matinella, în provincia Salerno (Campania) a dispărut de patru zile și nu se mai știe nimic de el. Mihai Voicu are 37 de ani și este originar din comuna Tortoman, județul Constanța.

Mihai lucra ca muncitor în construcții, iar duminică, 27 ianuarie, și-a părăsit locuința fără să ia cu el documentele de identitate și telefonul celular. Prietenii și colegii au anunțat dispariția sa la poliție.

Mihai Voicu trăia în aceste zile sfârșitul unei povești de dragoste, el a lăsat un bilet în care anunța că se va sinucide

Nu este prima dată când românul amenința că va face acest lucru, el a amenințat de mai multe ori în ultimul timp că își va lua propria viață.

Carabinierii din Agropoli, coordonați de căpitanul Francesco Manna, au început imediat căutările împreună cu pompierii și voluntarii de la Apărarea Civilă din Albanella, Altavilla Silentina și Capaccio Paestum. La căutări au participat și un grup de speologi.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Elicopterul a survolat întreaga zonă, în special dealul San Chirico unde Mihai amenința că își va face capătul, incapabil să facă față dezamăgirii pe care o avea în urma relației sale.

Căutările de miercuri, fără succes, au fost suspendate din cauza vremii rele, ele vor fi reluate în zorii zilei de joi, 31 ianuarie.