Muncitor român electrocutat în Italia. Mister asupra locului unde s-a produs incidentul

Un muncitor român în vârstă de 42 de ani, tată a trei copii, este în comă indusă la spitalul din Novara după ce a fost luat cu salvarea de la locuința sa din Vercelli, regiunea Piemont.

Bărbatul a fost electrocutat și carabinierii au informații că accidentul s-ar fi petrecut în altă parte și nu în casa bărbatului, așa cum s-a crezut inițial.

Conaționalul nostru lucrează ca muncitor într-o firmă din Villata, este căsătorit și are trei copii, dintre care doi sunt minori.

Este în stare foarte gravă și azi-noapte a fost transferat la Spitalul Maggiore din Novara, unde a fost intubat și se află în comă indusă.

Polițiștii sunt de părere că românul nu s-a electrocutat în locuința sa din via Sabotino, așa cum a declarat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ar fi informații că s-ar fi electrocutat în altă parte, apoi a fost transferat la domiciliu, dar pentru că starea lui a devenit din ce în ce mai gravă a fost solicitată intervenția personalului sanitar de la 118.

A fost dus la spitalul din Vercelli, apoi transferat de urgență la Novara. Rănile suferite ar fi grave, mai ales în partea superioară a corpului.

În timp ce bărbatul luptă pentru viața sa, carabinierii fac cercetări pentru a descoperi unde și cum s-a electrocutat muncitorul român.