Muncitor român mort în Italia la numai 25 de ani. Tânărul nu a avut nicio șansă de supraviețuire

Un tânăr de naționalitate română a murit vineri, 10 decembrie, la Monterotondo, o localitate în apropierea Romei, după ce a căzut de la înălțime de 15 metri în timp ce lucra pe acoperișul unui depozit.

Accidentul s-a produs în jurul orei 14:00 de ieri, pe via Leonardo Da Vinci din localitatea menționată mai sus, informează Roma Today.

- Continuarea după publicitate -

Adrian Dragomir, în vârstă de numai 25 de ani și rezident în localitatea menționată, repara jgheaburile unui depozit din zona industrială împreună cu colegii de la o firmă care se ocupa de lucrările de întreținere.

Se afla pe acoperiș și a căzut de la o înălțime de 15 metri, prin oblonul de iluminare de pe acoperiș, care la un moment dat a cedat.

Tânărul nu a avut nicio șansă de supraviețuire și a murit pe loc. Echipajul medical de la 118 nu a putut face altceva decât să constate decesul.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

A fost deschisă o anchetă de care se ocupă inspectorii de muncă ai ASL și carabinierii din localitate. Aceștia vor stabili cu exactitate eventualele responsabilități pentru moartea muncitorului român.

Corpul neînsuflețit a fost pus la dispoziția autorității judiciare. Parchetul din Tivoli a fost sesizat de caz și a deschis dosar pentru omor din culpă.