Muncitor român mort în Italia la numai 25 de ani. Tânărul nu a avut nicio șansă de supraviețuire

Un tânăr de naționalitate română a murit vineri, 10 decembrie, la Monterotondo, o localitate în apropierea Romei, după ce a căzut de la înălțime de 15 metri în timp ce lucra pe acoperișul unui depozit.

Accidentul s-a produs în jurul orei 14:00 de ieri, pe via Leonardo Da Vinci din localitatea menționată mai sus, informează Roma Today.

Adrian Dragomir, în vârstă de numai 25 de ani și rezident în localitatea menționată, repara jgheaburile unui depozit din zona industrială împreună cu colegii de la o firmă care se ocupa de lucrările de întreținere.

Se afla pe acoperiș și a căzut de la o înălțime de 15 metri, prin oblonul de iluminare de pe acoperiș, care la un moment dat a cedat.

Tânărul nu a avut nicio șansă de supraviețuire și a murit pe loc. Echipajul medical de la 118 nu a putut face altceva decât să constate decesul.

A fost deschisă o anchetă de care se ocupă inspectorii de muncă ai ASL și carabinierii din localitate. Aceștia vor stabili cu exactitate eventualele responsabilități pentru moartea muncitorului român.

Corpul neînsuflețit a fost pus la dispoziția autorității judiciare. Parchetul din Tivoli a fost sesizat de caz și a deschis dosar pentru omor din culpă.