Muncitor român sosit în Italia de numai două zile, dispare din senin de la locul de muncă

Un muncitor român angajat la o societate agricolă din localitatea Ronco All’Adige, din provincia Verona, a dispărut luni, 12 august 2019, de la locul de muncă.

C.M. sunt inițialele bărbatului român dispărut care este în vârstă de 41 de ani și a sosit în Italia cu numai două zile înainte de dispariție pentru a lucra la societatea agricolă Trestini. Bărbatul locuia alături de nepotul său în via Gatelle din localitate și în cursul zilei de luni a dispărut din senin de la locul de muncă, anunță ziarul L’Arena.

Autoritățile nu au făcut publice alte detalii despre bărbatul dispărut, dar pompierii locali au organizat căutări în zonă care au durat de luni până vineri, atât pe pământ, cât și cu elicopterul. Între timp, carabinierii verifică unele semnalări ale localnicilor care spun că în ziua dispariției sale, românul ar fi fost văzut pe străzile din localitate.

C.M. este mic de statură, are părul scurt și în ziua dispariției purta pantaloni scurți de culoare albastră, un tricou roșu cu mânecă scurtă și o pereche de adiași gri, mai relatează sursa citată. Oricine are informații despre acest bărbat este rugat să sune la 112.

Autoritățile locale vor continua căutările între timp și în apele râului Adige, luându-se în considerare și posibilitatea ca bărbatul român să se fi sinucis sau pur și simplu să fi căzut în apă după ce s-a simțit rău.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI