A murit în închisoare italianul care i-a luat viața româncei Violeta Senchiu

A murit în dimineața zilei de 15 februarie, în închisoarea din Foggia, Gimino Chirichella, italianul în vârstă de 48 de ani care în luna noiembrie a anului trecut i-a luat viața româncei Violeta Senchiu, 32 de ani, după ce a stropit-o cu benzină și i-a dat foc. Se presupune că bărbatul a suferit un atac de cord, informează Giornale del Cilento.

O viață mai bună, o familie fericită, un viitor promițător pentru copiii săi. Acestea au fost motivele care au împins-o acum aproximativ 9 ani în urmă pe Violeta Mihaela Senchiu, 32 de ani, să-și părăsească țara pentru a veni în Italia. S-a stabilit la Sala Consilina, în provincia Salerno, unde locuia și mama ei. Aici l-a cunoscut pe Gimino Chirichella, un bărbat italian în vârstă de 48 de ani, care avea să-i devină partener de viață și tatăl copilului ei. Până de curând, când totul s-a transformat în cel mai crunt coșmar.

Deși erau certați, sâmbătă, 3 noiembrie, bărbatul a mers la locuința Violetei. Înainte, însă, a trecut pe la o benzinărie unde a umplut două canistre cu benzină. A deschis ușa casei și s-a dus în camera unde se afla românca noastră, a turnat benzină pe podea, apoi a dat foc declanșând un incendiu puternic în apartament.

Violeta, cuprinsă de flăcări, și-a dat sufletul după câteva ore, la spital, în chinuri groaznice. Băiețelul ei și al italianului precum și ceilalți doi copii ai Violetei avuți dintr-o relație anterioară, în acest timp se jucau liniștiți, afară, fără să bănuiască ce i se întâmpla în acele clipe mamei lor.

Valentina, în vârstă de 12 ani, Alexandru de 8 și Giovanni de 3 anișori sunt nevoiți să crească fără mamă. Violeta Senchiu a fost înmormântată pe 14 noiembrie la Sala Consilina.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI