A murit Marian Roșca, șoferul român rănit sub podul prăbușit la Genova

Marian Roșca, 36 de ani, șoferul român, victimă a tragediei produse la Genova, în Italia, unde un segment al viaductului de pe autostrada A10 s-a prăbușit, a murit în cursul acestei după-amiezi.

„S-a dus frățiorul meu scump”, anunță Ioan, fratele lui Marian, într-un comentariu pe profilul său de Facebook.

Marian era internat la spitalul San Martino, în comă de gradul IV, iar medicii nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire. Avea mai multe fracturi și un traumatism cranian care i-au cauzat în cele din urmă decesul.

Marian Roșca, 36 de ani, șoferul roâm rănit sub podul prăbușit la Genova, a murit.

Ieri, disperată, sora lui Marian scria pe Facebook:

„Vă rog din suflet, în rugăciunile voastre către Dumnezeu să vă gânditi și la fratele meu. (…) Fratele meu a fost găsit în viață, este în stare foarte gravă, are nevoie de o minune, numai Dumnezeu poate face o minune, nu știu unde să cer ajutorul și ce să fac pentru el, vă mulțumesc din suflet…”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pentru Marian nu s-a mai putut face nimic, rănile suferite au fost prea grave, astăzi și-a dat sufletul sub privirile neputincioase ale medicilor.

Marian Roșca era originar din județul Gorj, dar trăia în Franța unde lucra la o firmă de transporturi. Marți, 14 august, în jurul orei prânzului, se afla la volanul camionului său pe podul „Morandi”, din Genova, când un pilon a cedat prăbușindu-se la pământ.

Pe pod, în momentul prăbuşirii, erau în jur de 30 de autovehicule. Unele au aterizat direct în albia râului care trece pe dedesubt, altele au căzut pe calea ferată din apropiere. Multe dintre mașini au fost prinse între bucăţile imense de beton armat căzute la pământ.

43 de persoane și-au pierdut viața până în acest moment în urma prăbușirii viaductului de pe autostrada A10 din Genova.

@rotalianul