A murit Raffaella Carrà, cântăreață, actriță și prezentatoare de televiziune din Italia

Raffaella Carrà a murit, artista avea 78 de ani. Anunțul trist a fost făcut de Sergio Iapino: „S-a dus într-o lume mai bună.” A decedat azi, 5 iulie, la ora 16:20, după o boală care îi măcina trupul de mai mult timp.

Un personaj unic și inimitabil

A fost cântăreață, dansatoare, prezentatoare de televiziune, și actriță, populară în Italia, Spania, Malta, Albania, Grecia, America Latină, precum și în țara noastră, atât ca rezultat a multor și bine-cunoscutelor ei interpretări melodice, cât și datorită show-urilor sale televizate.

A lucrat alături de Pippo Baudo, Mike Bongiorno, Corrado, Paolo Panelli și Alighiero Noschese, monștri sacri ai televiziunii italiene.

Raffaella Carrà (Raffaella Roberta Pelloni) s-a născut la 18 iunie 1943 în Bologna. A luat lecții de dans încă din copilărie. La vârsta de 8 ani, a părăsit Bologna pentru a studia la Academia Națională de Dans (Accademia Nazionale di Danza) în Roma. Cariera sa în cinematografie și-a început-o în anii 1950, jucând în rolul Graziellei în Tormento del passato (1952).

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Raffaella Carrà a avut o relație de 23 de ani cu coreograful Sergio Japino.