A murit Violeta, românca arsă de vie într-un apartament din Italia. Acuzat de crimă concubinul italian

Violeta Mihaela Senchiu, o tânără de 32 de ani originară din România, și-a pierdut viața după ce a suferit arsuri extrem de grave în urma unui incendiu dintr-un apartament din via Sagnano – Sala Consilina, în care locuia împreună cu partenerul său, un bărbat italian în vârstă de 48 de ani. Italianul este bănuit de autorități că a provocat intenționat incendiul pentru a-i da foc femeii.

Sâmbătă, 3 noiembrie, scriam despre drama petrecută la Sagnano, o explozie ar fi provocat incendiul în urma căruia românca noastră a suferit arsuri grave și era dusă la spitalul „Luigi Curto” din Polla. Prea grave, încât Violeta nu a reușit să supraviețuiască, ea a decedat după ce a fost transferată de urgență la Napoli, la centrul pentru arși din cadrul spitalului Cardarelli.

În momentul incidentului, Violeta era acasă, cu partenerul său, un bărbat italian de 48 de ani din Sala Consilina, care a fost arestat în baza acuzației de crimă. Din primele declarații ale autorităților, se pare că bărbatul a fost cel care a provocat incendiul cu intenția de a-i da foc conaționalei noastre, relatează Onda News. Bărbatul ar fi turnat pe podeaua casei două canistre de benzină.

Cei trei copii ai femeii care se jucau în Piața din fața casei în momentul exploziei, au rămas nevătămați, informează La Repubblica.

Violeta Mihaela și apartamentul din via Sagnano, Sala Consilina, unde a fost arsă de vie

Italianul, care nu este în condiții grave, după ce a fost internat la Departamentul de Chirurgie al spitalului „Luigi Curto” din cauza rănilor suferite după explozie, a fost transferat la spitalul „San Carlo” din Potenza.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ancheta carabinierilor este în curs de desfășurare.