Napoli: badantă ucraineancă bate bătrâna și încearcă să o sufoce cu o pernă, apoi lovește o polițistă cu sticla în cap

Galyna Kyrianova, cetățeană ucraineancă de 59 de ani care lucra ca badantă la Napoli, pe via Terracina a Fuorigrotta, având în grijă o bătrână de 85 de ani, este acuzată că a bătut-o pe aceasta din urmă și chiar a încercat-o să o sufoce cu o pernă.

Alarma a fost trasă de fiul bătrânei care încerca să intre în contact cu mama sa și cu badanta prin telefon dar nu răspundea nimeni. Atunci a apelat la ajutorul unei vecine a mamei sale, care avea o copie de chei de la apartamentul bătrânei și care a reușit să pătrundă în locuință.

Când a intrat în apartament, vecina a găsit totul răvășit, pe bătrâna de 85 de ani în lacrimi iar îngrijitoarea ucraineancă se afla într-o stare de agitație puternică, scrie Il Messaggero. Fiul bătrânei a decis atunci să cheme poliția la fața locului iar ceea ce le-a declarat bătrâna, i-a uimit chiar și pe agenții de poliție.

Potrivit celor declarate de bătrâna îngrijită, badanta ucraineancă ar fi bătut-o și ar fi încercat să o sufoce cu o pernă iar dacă nu sosea vecina sa la timp, toată întâmplarea s-ar fi transformat într-o tragedie.

În încercarea de a o identifica pe femeia ucraineancă, polițiștii au avut și ei parte de o doză de agresivitate din partea acesteia, mai scrie sursa citată. Urlând în limba sa, îngrijitoarea a început să arunce cu obiecte către agenți și a lovit o polițistă în cap cu o sticlă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Galyna Kyrianova a fost încătușată și pusă sub arest, apoi a fost condusă la comisariatul „Bagnoli” din Napoli, care aparține Poliției de Stat.

@rotalianul