Napoli – un bărbat italian de 40 de ani s-a căsătorit cu… el însuși. Apoi a plecat în luna de miere

Nello Ruggiero, cetățean italian în vârstă de 40 de ani și rezident în localitatea Sant’Antonio Abate din provincia Napoli, presat de insistențele familiei și ale prietenilor asupra sa pentru a-și întemeia o familie, a decis într-un final să le facă o surpriză acestora și să se căsătorească cu nimeni altcineva decât cu sine însuși.

Alegerea de a se căsători cu propria persoană vine din dorința de a demonstra tuturor că stă bine cu el însuși și, așa cum declară bărbatul: „înainte de a iubi pe ceilalți, trebuie să te iubești pe tine însuți”.

De meserie coafor, Nello provine dintr-o familie cu cinci copii iar, dintre toți frații, doar el a mai rămas burlac. Așadar, a decis să devină și el un bărbat de familie și, cu ocazia sărbătoririi celor 40 de ani de viață ai săi, bărbatul italian a organizat totul în așa fel încât toți cei prezenți la aniversarea sa să participe și la nunta sa.

Toată ceremonia a avut loc în fața camerelor de luat vederi ale emisiunii „Il Boss Delle Cerimonie” de pe canalul Real Time, care l-a ajutat pe Nello să organizeze totul, dar bărbatul a declarat că s-ar fi căsătorit singur și în absența camerelor de filmat.

Ruggiero a sosit la ceremonia ținută la castelul La Sonrisa din localitate călare pe un cal alb, în timp ce toți invitații care-l așteptau credeau că petrecerea are loc cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani. Acesta s-a prezentat în fața ofițerului stării civile alături de nepoții săi, care i-au fost cavaleri de onoare, și și-a oferit singur chiar și o verighetă, după ce a spus marele „da” în fața propriei persoane.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Nello Ruggiero – sursa foto: Facebook

„Nu voi iubi pe niciodată pe nimeni mai mult decât mă iubesc pe mine însumi”, a declarat Nello Ruggiero în cadrul ceremoniei.

Mai mult, bărbatul a plecat chiar și în luna de miere, evident singur, acesta petrecând 2 săptămâni în Egipt, la Marsa Alam, din 15 aprilie până în 30 aprilie. La întoarcere, întrebat de un reporter, în cursul unui interviu acordat ziarului Quotidiano, dacă a consumat „prima noapte după nuntă”, cum se obișnuiește în cuplurile proaspăt căsătorite, Ruggiero a declarat: „Nu, ‘eul’ meu era prea obosit“.

Într-un alt interviu, acordat ziarului Corriere del Mezzogiorno (vezi video aici), întrebat de reporter ce va face dacă în viitor își va găsi sufletul pereche, având în vedere că legal el este căsătorit acum, Ruggiero a răspuns:

„Va trebui să găsesc un avocat foarte bun care să reușească să obțină un divorț cu mine însumi”.

Decizia bărbatului italian provine, de asemenea, și din dorința de a atrage atenția asupra a ceea ce el consideră a fi marginalizarea cu care se confruntă burlacii din societatea de azi.