Napoli – doi bărbați români înjunghiați în plină stradă, în Piazza Nolana

Doi bărbați de cetățenie română, în vârstă de 24 și 32 de ani, au fost înjunghiați în seara zilei de miercuri, 5 aprilie 2017, în zona Porta Nolana din Napoli, în apropierea gării centrale.

Cei doi bărbați români au declarat autorităților că un bărbat necunoscut s-a apropiat de ei în Piazza Nolana și că acesta, fără a avea un motiv anume, în aparență, i-a înjunghiat cu cuțitul, provocându-le răni care, conform medicilor, se vor vindeca în circa 8 și 12 zile, relatează IlMattino.it

Conaționalii noștri au fost transportați cu ambulanța la spitalul Loreto Mare. Cazul urmează să fie investigat de agenții de la poliție pentru a găsi atacatorul și a descoperi motivul pentru care acesta a înjunghiat cei doi bărbați.

Tot miercuri seara și tot la Napoli, în via Carrà, un tânăr de 16 ani a fost înjunghiat în piept și în stomac de către un grup de cel puțin două persoanei care ar fi încercat să-i fure scooter-ul și cărora acesta s-a opus. Autoritățile nu au dat detalii despre naționalitatea victimei sau a atacatorilor iar starea tânărului de 16 ani este momentan gravă dar în afara pericolului de moarte, relatează Il Mattino.