Născut în Rusia și adoptat în Italia, un tânăr de 29 de ani a plecat în Ucraina să lupte împotriva rușilor

Născut în Rusia, dar adoptat la 5 ani de o familie din Italia, un tânăr de 29 de ani a decis să pornească spre Ucraina pentru a lupta împotriva rușilor în cadrul „Brigăzilor Internaționale”.

„Acesta va fi ultimul meu video, nu știu pentru cât timp. Dacă voi reuși, voi transmite noutăți cât mai curând posibil. Să sperăm că va decurge totul bine”, a declarat Ivan Luca Vavassori în cea mai recentă înregistrare publicată pe TikTok.

- Continuarea după publicitate -

Potrivit televiziunii italiene TGCOM24, bărbatul italian a renunțat la fotbal pentru a se alătura membrilor „Brigăzilor Internaționale” care au decis să lupte alături de ucraineni împotriva invaziei ruse și care spun că au un plan în acest sens.

„Împreună cu maiorul am decis că vom ataca singuri, fără să știe nimeni nimic. Misiunea noastră va fi una sinucigașă pentru că avem foarte puține unități împotriva unei armate întregi”, a mai adăugat tânărul de origine rusă.

@ivanlucavavassori Siamo pronti per morire tentando di fare qualcosa di storico. Forza e Onore ragazzi #ukraine ♬ Le Calin – 斌杨Remix

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Originar din Ėlektrostal’, un oraș rus de lângă Moscova, Ivan Luca Vavassori a fost adoptat în 1997, când avea doar 5 ani, de către Alessandra Sgarella și soțul ei Pietro, un cuplu italian din Milano.

La câteva zile după adopție, Alessandra a fost răpită și sechestrată la ordinul unui cap al organizației mafiote ‘Ndrangheta, Michele Grillo, relatează ziarul italian Il Fatto Quotidiano.

Femeia a fost eliberată ulterior, după ce Grillo a reușit să obțină favoruri mari în ceea ce privește condițiile de încarcerare, acesta aflându-se în închisoare la acea vreme.

Alessandra Sgarella a murit în 2011, în urma unei lupte cu o boală cruntă, mai precizează presa italiană.

„Să mori 20 de ani mai devreme sau 20 de ani mai târziu, puțin contează. Ceea ce este important e să mori bine. Abia atunci începe viața”, a scris tânărul italian în ultimul video publicat pe TikTok.

- Continuarea după publicitate -