Natasha Chokobok găsită moartă pe malul râului după 10 zile de la dispariție

Natasha Chokobok, tânăra mamă de origine ucraineană în vârstă de 29 de ani care în seara zilei de 9 aprilie 2019 a dispărut fără urmă din localitatea Porto di Legnago, provincia Verona, a fost găsită fără viață astăzi pe malul râului Adige.

Dispariția Natashei fusese anunțată atunci de concubinul acesteia, un bărbat român în vârstă de 35 de ani pe nume Alin Rus, iar în ultimele zile pompierii și carabinierii din zonă au efectuat căutări pe tot teritoriul provinciei pentru a o găsi pe femeie.

Natasha Chokobok alături de fetița sa de 6 ani. Sursa foto: Repubblica.it

Potrivit ziarului La Repubblica, corpul Natashei a fost văzut astăzi din elicopterul pompierilor care se ocupa de căutarea femeii și care survola zona. De la înălțime, pompierii au văzut doar o pată neagră pe malul râului, în zona Canova din Legnago și când au coborât pentru a verifica mai bine, au găsit trupul neînsuflețit al femeii ucrainence.

Imediat după dispariție rudele Natashei l-au acuzat pe concubinul român al acesteia că era violent cu ea și spuneau că la baza plecării femeii stă comportamentul violent al bărbatului

„Niciodată nu și-ar fi abandonat fetița, nici măcar pentru a scăpa de viața grea pe care o ducea alături de bărbatul ei. Nu o lăsa nici măcar să ne mai sune la telefon, pe noi, cei din familie. Un tricou la 5 euro nu putea să-și cumpere, iar de nu făcea totul cum voia el mânca mereu bătaie”, spunea Elena Mihai, mama Natashei, cu lacrimi în ochi.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Nu cred nicicum, la fel cum nu crede nici mătușa mea sau mama mea, că Natasha a dispărut din senin de acasă din dorința sa, fără să ia nimic cu ea. Cu atât mai puțin să-și abandoneze fetița sa adorată de șase ani pe care nu ar fi lăsat-o pentru nimic pe lume”, spunea și Margarita Kifu, verișoara Natashei Chokobok

Alin Rus, în schimb, declara că și-a căutat partenera în seara dispariției, înainte de a anunța autoritățile: „Am căutat-o cu mașina de-a lungul străzii până la Badia Polesine. În seara respectivă s-a îmbrăcat și a ieșit să arunce gunoiul, apoi nu s-a mai întors”, spunea bărbatul.

Procuratura din Verona a dat ordin să fie executată autopsia asupra trupului fără viață al Natashei și până atunci carabinierii nu exclud nicio pistă, mai precizează sursa citată.