Nereușind să ajungă în timp la spital, o tânără română din Italia a născut într-o furgonetă

Nu se aștepta să nască atât de repede, dar micuțul nostru conațional era prea nerăbdător să vină pe lume, așadar tânăra sa mamă a fost nevoită să nască în furgoneta cu care se grăbea să ajungă la spital.

Este vorba despre o tânără română de 33 de ani, rezidentă în localitatea Poggiomarino din provincia Napoli, căreia i s-a rupt apa înainte de termen, în după-amiaza zilei de marți, 30 iulie 2018. S-a suit în mașină și a încercat să ajungă cât mai repede la spital, dar copilul nu mai avea răbdare să aștepte atât de mult și a constrâns-o pe mama sa să-l aducă pe lume în furgoneta cu care se deplasau.

Potrivit ziarului Il Mattino, conaționala noastră s-a prezentat în fața personalului medical de la spitalul Martiri del Villa Malta din Sarno (provincia Salerno) cu nou-născutul pe genunchi și după ce a primit îngrijirile de rigoare, a fost transferată la spitalul Tin din Castelllammare di Stabia, provincia Napoli.

Atât mama, cât și micuțul sunt bine și nu au suferit complicații, iar noi le dorim viață lungă, sănătoasă și fericită la amândoi.