Nicu, mort în Italia. A fost prins șoferul care l-a lovit cu mașina

O tragedie a avut loc pe străzile din Longobardi, unde un bărbat român de 66 de ani, cunoscut sub numele de Nicu, a fost victima unui grav incident rutier, pierzându-și viața.

Carabinierii din Fiumefreddo Bruzio au reușit să-l găsească pe șoferul vinovat, un bărbat de 37 de ani, acuzat de ucidere din culpă în trafic, acuzație agravată de fuga de la locul accidentului, informează publicația Mio comune.

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de 30 ianuarie, când Nicu a fost lovit de un vehicul. După impact, conducătorul auto nu s-a oprit să acorde primul ajutor și a părăsit locul accidentului.

Martorii oculari, aflați într-un local recreativ din apropiere, au alertat imediat autoritățile.

Nicu, care nu avea o locuință stabilă în Longobardi dar era cunoscut de comunitatea locală pentru că umbla frecvent pe străzile orașului, a suferit un traumatism cranian sever în urma impactului, ceea ce, potrivit analizelor preliminare, a dus la decesul său.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După accident, a fost transportat de urgență la spitalul din Paola, dar din păcate, a decedat înainte de a putea fi internat.

Investigațiile rapide ale carabinierilor au dus la identificarea unui suspect local, care a fost testat pozitiv la controlul pentru substanțe interzise.

Vehiculul implicat a fost sechestrat pentru analize tehnice suplimentare.

Autoritățile continuă să caute dovezi și să examineze înregistrările camerelor de supraveghere din zonă, în speranța de a reconstitui exact cum s-a petrecut incidentul

Procuratura din Paola, sub coordonarea procurorului facente funzioni Ernesto Sassano, supraveghează îndeaproape desfășurarea anchetei.

@rotalianul