Nou zbor România – Italia din 29 martie 2024, operat de Aeroitalia și Dan Air

Începând cu 29 martie 2024, pasionații de călătorii și oamenii de afaceri din Bacău se vor bucura de noi oportunități de a explora Italia, datorită lansării zborurilor directe către Aeroportul Milano Bergamo.

Această inițiativă vine ca răspuns la cererea crescută din partea călătorilor și a profesioniștilor, marcând un moment important în cadrul proiectului „Bacău Re-connect”.

Noua rută, operată de AeroItalia în colaborare cu Dan Air, va asigura trei zboruri săptămânale, în zilele de luni, vineri și sâmbătă, oferind astfel flexibilitate și multiple opțiuni pentru cei interesați să călătorească între cele două destinații.

Zborurile vor fi deservite de pe Aeroportul Internațional „George Enescu” Bacău, care și-a extins oferta de destinații europene prin introducerea orarului de vară, ce include atât zboruri regulate, cât și de tip charter.

Lansarea zborului Bacău – Bergamo este parte a operaționalizării orarului de vară a Aeroportului Internațional „George Enescu” Bacău

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Această realizare reprezintă unul dintre obiectivele cheie ale proiectului ‘Bacău Re-connect’, fiind o dovadă a angajamentului nostru continuu de a răspunde nevoilor comunității locale și de a promova Bacăul ca destinație importantă pe harta europeană a călătoriilor,” au declarat reprezentanții Aeroportului Bacău.

Detaliile complete privind orarul zborurilor și alte informații utile pot fi consultate pe pagina oficială a Aeroportului Internațional „George Enescu” Bacău.

Distribuie acest articol