(P): Firmă de curierat România – Italia. „Transportăm marfă și pachete cu preluare și livrare direct la adresă”

Sunteți în Italia și aveți de trimis în România mobilă, obiecte electrocasnice, bagaje sau doar un pachet? Vă mutați sau vreți doar să faceți o surpriză celor dragi? O nouă firmă de curierat a apărut pe piață și pune la dispoziție românilor un serviciu de calitate și de maximă siguranță.

CSD Express s-a înființat recent și efectuează transport marfă și de colete pe ruta: Iași – Botoșani – Suceava – Bistrița – Dej – Satu Mare, în România și în provinciile Padova – Milano – Torino – Bologna – Florența – Roma, în Italia.

Peste un milion de români sunt în Italia, iar cea mai mare comunitate se află în regiunea Lazio, urmată de Lombardia și Piemont. Peste un milion de oameni care duc dorul de țară, de pământul natal și de cei dragi rămași în urma lor.

Mame care și-au lăsat acasă copiii și au plecat pentru o lună, două, trei, să strângă ceva bănuți pentru a scăpa din datorii, luni care apoi s-au transformat în ani de pribegie, plini de sacrificii și lacrimi amare.

Tați care au pus mai presus de toate viitorul copiilor lor și, cu riscul de a-i vedea doar o dată pe an, au plecat departe, să muncească pe schele, sub ploaie sau sub soarele arzător. Tineri români plecați în lume, care au lăsat acasă părinți triști și neajutorați. Oameni între două lumi, cu sufletul măcinat de dor și nostalgie.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Lor li se adresează cei de la CSD Express și le oferă un serviciu de curierat la cele mai înalte standarde. Pachetele românilor din Italia vor ajunge acasă, la cei dragi, în mod rapid și în condiții de siguranță.

De asemenea, CSD Express pune serviciile sale și la dispoziția persoanelor juridice, a comercianților români din Peninsulă, care doresc anumite produse din țară, tradiționale și autentic românești, cu care să-și bucure clienții și să le aline dorul de casă.

Irina: „Sunt plecată din România de 12 ani și trimit periodic părinților mei câte ceva de aici, din Florența. Știu că se găsesc și acasă de toate, dar parcă mă simt cu inima împăcată când le trimit de aici și știu că și pentru ei e mare bucurie atunci când primesc pachet de la mine. Nu e numai despre obiectele pe care le trimit, haine, încălțăminte, produse fel de fel, e despre legătura pe care o păstrez cu ei, una de suflet.”

Curierii CSD Express pot fi contactați pe WhatsApp sau cu apel telefonic la numerele: 0040/738523740; 0039/3204050335, precum și pe pagina Facebook, CSD Express.