„Nu am ucis-o eu pe Iuliana!” Andrei Feru, acuzat de provocarea morții iubitei sale, neagă acuzațiile care i se aduc

„Nu am ucis-o eu!” Este prima declarație a bărbatului care este acuzat în acest moment de moartea violentă a unei femei de origine română, eveniment tragic petrecut în luna noiembrie a anului trecut la Colli di Monte Bove, mic sat din Carsoli, provincia Aquila.

Astăzi dimineață, 12 februarie, în închisoarea San Nicola di Avezzano, va avea loc interogatoriul lui Andrei Feru, 52 de ani, acuzat de provocarea morții Iulianei Cătălinei Bucătaru, 38 de ani. „Clientul meu”, spune Paolo Frani, avocatul bărbatului român acuzat, „nu se aștepta să fie arestat și inculpat, s-a declarat mereu străin faptelor.”

Dar petele de sânge descoperite în mașina românului și care conțin ADN-ul Iulianei, interceptările convorbirilor sale telefonice făcute de către investigatori și aflate în posesia anchetatorilor par toate să îl învinuiască pe bărbatul român, informează marsicalive.it.

Inițial s-a crezut că Iuliana Cătălina Bucătaru a căzut de pe scările casei unde lucra și presta servicii ca asistent familial pentru persoane vârstnice. A fost transportată și internată de urgență la spitalul din Aquila unde starea femeii s-a agravat și din nefericire, Iuliana a murit în urma loviturilor pe care le-a suferit îndeosebi în zona capului.

Dubiile polițiștilor prezenți la fața locului au fost confirmate ulterior de rezultatele autopsiei: rana pe care Iuliana o avea la cap și care i-a cauzat moartea nu a fost provocată de căderea de pe scări, ci de lovituri intenționate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În urma unei anchete coordonate de procurorul din Avezzano, carabinierii din localitatea Tagliacozzo l-au arestat pe prietenul Iulianei, Andrei Feru, bărbat român de 52 de ani, acuzat că ar fi ucis-o pe prietena sa în urma unor certuri violente care aveau la bază gelozia.