O româncă și un macedonean s-au căsătorit în Italia deși toată țara e zonă roșie. Nimic nu le-a stat în cale

O româncă și un bărbat originar din Macedonia s-au prezentat vineri, 2 aprilie, în fața ofițerului Stării Civile de la Primăria din Macerata (Marche) și s-au căsătorit, deși toată Italia este declarată zonă roșie în această săptămână și nu au putut beneficia de un alai prea numeros la cununia lor civilă sau de o masă la restaurant. Mirii planificaseră de mult timp data căsătoriei și nimic nu le-a stat în cale: „Am zis fie ce-o fi, zonă galbenă, portocalie sau roșie, ne căsătorim la data stabilită și așa a fost!”

Maria Luciana Stoica în ziua cununiei civile, la Primăria din Macerata. Foto: Cronache Maceratesi

Maria Luciana Stoica și Arben Jusufi sunt împreună de 7 ani și locuiesc la Sforzacosta. Ea este casnică, iar el lucrează la o firmă de construcții. Au împreună două fetițe și al treilea copil li se va naște în luna iulie, Maria Luciana fiind însărcinată.

Maria Luciana Stoica, Arben Jusufi și fetițele lor în ziua cununiei civile. Foto: Cronache Maceratesi

La ceremonia oficiată la Primăria din Macerata au fost prezente în total doar 10 persoane, printre care câteva rude și martorii necesari la consimțământul mirilor. Cei doi planificaseră de mult timp data căsătoriei, iar restricțiile perioadei nu i-au împiedicat să își îndeplinească planurile. „Ori azi, ori în altă zi, tot aia, galbenă, portocalie, roșie, cum o fi! Am decis să ne căsătorim astăzi și așa a fost!”, au spus cei doi.

Înconjurați de puține persoane, dar alături de frumoasele lor fetițe, Maria Luciana și Arben și-au îndeplinit astăzi visul lor de iubire în ciuda tuturor dificultăților din această perioadă.