O badantă din Italia a moștenit toată averea bătrânei, cu o condiție: „Să aibă grijă de câinele meu”

Într-un gest emoționant de generozitate și recunoștință, o femeie vârstnică din Italia, pe nume Carla, a decis să-și lase întreaga moștenire îngrijitoarei sale, cu condiția esențială de a avea grijă de câinele său iubit, Ciccio, informează La Stampa.

Carla, a cărei viață a fost devastată de pierderea fiicei sale într-un accident de mașină acum șapte ani, a găsit consolare și companie în Ciccio, un cățel metis de mărime medie și în îngrijitoarea sa, venită de departe.

Fiica pensionarei italiene era centrul universului său, iar după moartea ei inima Carlei a fost învăluită în întuneric și durere.

Singura sursă de confort și bucurie a fost Ciccio, care a devenit extrem de protector și devotat față de ea.

Intrarea îngrijitoarei în viețile lor a adus un nou început și speranță

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Carla a fost martoră la legătura specială care s-a format între Ciccio și badantă și a fost profund mulțumită de grija și afecțiunea pe care îngrijitoarea i le-a arătat atât ei, cât și câinelui.

Acest lucru a condus la decizia Carlei de a-și scrie testamentul în favoarea badantei, cu condiția clară că aceasta din urmă va trebui să aibă grijă de Ciccio după moartea sa.

Carla, conștientă că zilele ei sunt numărate, a fost împăcată cu gândul că va fi din nou cu fiica sa, dar își făcea griji pentru câine.

Femeia a vrut să se asigure că Ciccio va continua să primească dragoste și îngrijire chiar și după plecarea ei din această lume.

Astfel, a contactat un notar de încredere pentru a formaliza testamentul, lăsând toată averea îngrijitoarei, cu condiția ca aceasta să aibă grijă de Ciccio.

Un act de generozitate care a transformat radical viața îngrijitoarei.

Distribuie acest articol