O femeie a angajat o amantă pentru soțul ei. „Este bărbat și are nevoie de asta”

Într-o încercare neobișnuită de a menține fericirea în căsnicie, o femeie a ales să angajeze o amantă pentru soțul ei, generând astfel un val de discuții pe rețelele de socializare și în comunitatea locală.

Pattheema Chamnan, în vârstă de 44 de ani, și soțul ei, Pattagorn, conduc împreună o afacere de familie în provincia de coastă Samut Prakan din Thailanda.

Povestea lor neconvențională a captat atenția presei după ce Pattheema a publicat un anunț pe rețelele de socializare în luna iulie a anului trecut, anunțând că este în căutarea unei tinere dispuse să devină amanta soțului ei.

Wife-hires-mistress-for-husband
Pattheema Chamnan, 44 de ani (dreapta) alături de amanta soțului ei. Sursă foto: news9live.com.

Criteriile erau destul de clare: candidata trebuia să fie tânără, singură, să dețină o diplomă universitară și să nu aibă copii.

Pentru serviciile acestea, se oferea un salariu lunar de 15.000 baht (aproximativ 385 de euro).

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Despre motivațiile din spatele acestei decizii, Pattheema a declarat pentru ziarul britanic Mirror:

„Soțul meu a muncit din greu singur și îmi doresc doar să-l fac fericit. Iar eu voi avea astfel o prietenă cu care să petrec timpul acasă.”

Acest demers neobișnuit a venit ca urmare a luptei continue a femeii cu depresia cronică, ceea ce a făcut-o să simtă că nu-și poate face soțul fericit, așa cum ar trebui.

„Este important să îmi satisfacă soțul fizic. Este bărbat și are nevoie de asta, încă are un apetit mare și multă energie.

De asemenea, trebuie să știe și să-i țină companie, să îl distreze, așa că trebuie să aibă o personalitate carismatică și să fie amuzantă”, a precizat soția.

„Nu am dormit cu soțul meu și asta mă face să mă simt ca și cum nu aș fi o soție bună”, a mai adăugat ea în anunț.

Deși așteptările erau mari în ceea ce privește atribuțiile amantei, în sensul că aceasta trebuia nu doar să fie prezentabilă și să comunice eficient, ci și să-l distreze și să-i țină companie soțului, cu o personalitate plăcută și veselă, surpriza cea mai mare a venit probabil din partea reacției soțului.

Pattagorn a fost surprins când a aflat de anunț, dar, așa cum era de așteptat pentru mulți, nu a fost împotriva ideii.

El a menționat că persoana angajată va fi „tratată ca un membru al familiei” și a oferit și un sfat și pentru ceilalți soți:

„Alți bărbați care doresc să fie ca mine ar trebui să comunice cu soțiile lor în acest sens. Ei ar trebui să le ceară soțiilor permisiunea astfel încât să nu apară probleme în viitor. Eu nu mi-am dorit niciodată să am o amantă, dar, dacă soția mea oferă, nu voi refuza.”

Povestea a luat o întorsătură și mai surprinzătoare atunci când Pattheema a reușit să angajeze o femeie de 33 de ani, descrisă ca fiind „frumoasă” și, după cum raportează Daily Star, o „prietenă apropiată” a ei, pentru a deveni amanta soțului.

Astfel, această familie atipică își trăiește zilele într-un mod cu totul neconvențional, încercând să găsească echilibrul și fericirea prin gesturi care pentru multe alte cupluri sunt imposibil de imaginat.

În timp ce comunitatea locală și utilizatorii de pe rețelele de socializare au rămas împărțiți în opinii, decizia acestei femei subliniază modul în care anumite cupluri explorează și redefinesc limitele și înțelesurile tradiționale ale căsniciei și fidelității în societatea contemporană.