O femeie care face curățenie în case foarte murdare a câștigat 500.000 de euro într-un an fără a lua niciun ban de la clienți

Auri Kananen, o finlandeză de 30 de ani, cunoscută drept „Regina Curățeniei”, călătorește în întreaga lume pentru a curăța casele murdare fără a cere niciun ban clienților săi, care sunt în general oameni cu dizabilități sau cu probleme psihice, relatează Daily mail.

Cu peste 15 milioane de urmăritori pe platformele de socializare, Auri și-a câștigat faima prin abordarea sa unică față de curățenie.

Auri Kananen a început să lucreze profesional în domeniul curățeniei în 2011, la vârsta de 16 ani și a lucrat timp de 10 ani pentru compania de curățenie a familiei sale.

În august 2020, a început să creeze conținut despre curățenie pe Facebook, YouTube și TikTok, iar urmăritorii au început să îi ceară să le curețe casele. Motivată de dorința de a ajuta, a început să facă în mod gratuit curățenie prin case, finanțându-se prin sponsorizări.

Auri refuză să ceară bani pentru a ajuta persoanele care se luptă cu probleme de sănătate mintală sau de mobilitate și care nu reușesc să mențină curățenia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
photo_2023-12-27_19-54-29
Sursa foto: Daily mail

„Am fost în industria curățeniei toată viața mea, chiar îmi place, și refuz să-mi taxez clienții,” a explicat ea.

Tânăra povestește că a curățat o baie plină de gunoi și murdărie, aparținând unei bătrâne care nu a făcut duș sau nu a gătit timp de trei ani:

„Am adorat să fac asta, era atât de multă murdărie, mucegai și pânze de păianjen – dar cel mai trist lucru este că bătrâna a murit a doua zi și nu a apucat să-și vadă casa curată,” a spus Auri.

În alt caz, a curățat o bucătărie abandonată de trei ani, unde șobolanii făceau ravagii. A eliminat excrementele de șobolan și a curățat cu produse speciale, transformând într-un spațiu curat unul plin de mucegai și alimente stricate.

Tânăra finlandeză a mai povestit despre o locuință unde scaunul toaletei era acoperit de mușchi și chiuveta plină de ape uzate. Armată cu perii și produse de curățat, a reușit să transforme apartamentul în doar două zile dintr-o stare dezolantă într-una „frumoasă”.

„Proprietarii aveau nevoie de mine să curăț pentru că voiau să-și vândă apartamentul”, a povestit Auri.

photo_2023-12-27_19-54-42
Sursa foto: Daily mail

Videoclipurile ei acumulează un număr imens de vizualizări, unul dintre ele fiind vizionat de 36 milioane de ori.

Auri Kananen a generat aproximativ 433.000 de lire sterline (498.298 euro) din afacerea sa de curățenie în 2022, fără a percepe bani de la clienți. Sponsori precum brandul german Sini Cleaning îi susțin veniturile, ajutând-o inclusiv să călătorească pentru clienți din străinătate.

„Întotdeauna curăț casele clienților mei gratuit – îmi fac banii prin YouTube și sponsori. Îmi place foarte mult că pot face în fiecare zi ceea ce mă pasionează”, a adăugat ea.

Cariera ei nu este doar despre curățenie, ci și despre a aduce speranță și confort celor care nu se pot descurca singuri.