O femeie din Italia a dormit luni de zile în mașină pentru a evita violențele din partea soțului

O femeie în vârstă de 39 de ani din localitatea italiană Cassino (provincia Frosinone din Lazio) a fost victima unor agresiuni violente din partea partenerului ei.

Ea a fost găsită de poliție pe scările unui bloc, unde a arătat semnele violenței pe gât și a mărturisit că partenerul ei a încercat să o stranguleze cu puțin timp înainte, relatează agenția italiană de presă ANSA.

Agresiunea a avut loc în apartamentul cuplului, unde bărbatul a atacat-o cu o bâtă da baseball. Victima a declarat că nu era prima oară când era supusă unor astfel de acte de violență, fiind forțată chiar și să întrețină raporturi intime cu el fără acordul ei, dar nu a denunțat niciodată aceste incidente de frică.

Mai mult, a mai adăugat femeie, această frică a făcut-o să doarmă luni de zile în mașină pentru a scăpa de violențele din partea soțului.

Când polițiștii au ajuns la apartamentul lor, bărbatul a început să țipe la femeie și să o amenințe. La fața locului, forțele de ordine au observat mobilierul deteriorat în urma altercației.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Bărbatul a fost arestat sub acuzația de violență domestică și agresiune sexuală. Polițiștii de la comisariatul din Cassino au percheziționat locuința și au găsit bâta da baseball, realizată din metal și cu o lungime de 65 de centimetri, care a fost ulterior confiscată.