O femeie din Italia și-a ucis copilul de un an. L-a strâns de gât până a decedat

În Voghera, o localitate din regiunea Pavia, Italia, o tragedie inimaginabilă a avut loc în dimineața zilei de vineri, 14 iulie. O mamă, Elisa Roveda, în vârstă de 45 de ani, și-a strangulat propriul fiu de numai un an. Persoana care a alertat autoritățile a fost bunica copilului, și nu mama acestuia, așa cum s-a spus inițial.

Incidentul s-a petrecut într-o locuință de pe Via Mezzana, informează Il Giorno.

Când forțele de ordine au sosit la fața locului, împreună cu echipajul medical de prim-ajutor de la 118, tot ce au putut face a fost să constate decesul micuțului Luca.

Mama, într-o stare vizibilă de șoc, le-a spus carabinierilor cu un ton sobru: „Mi-am ucis fiul.”

Până în prezent, dinamica exactă a omuciderii nu este clară. Se știe că soțul femeii, Maurizio Baiardi, nu era prezent în casă la momentul tragediei, plecând la serviciu cu puțin timp înainte.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Potrivit unei prime reconstituiri, se pare că mama a rămas singură cu copilul pentru o oră. În acest arc de timp a avut loc agresiunea. L-a strâns de gât până a decedat.

Mai târziu a sosit bunica copilului, care a sunat imediat la 118. Personalul medical a sosit în jurul orei 9:00, dar Luca deja decedase.

Primarul din Voghera, Paola Garlaschelli, a declarat:

„Rămânem îngroziți în fața unui copil smuls de la viață printr-un gest atât de îngrozitor. Așteptăm să aflăm mai multe de la forțele de ordine despre tragedia care a zguduit orașul nostru în această dimineață. Deocamdată, gândurile noastre pline de durere imensă sunt alături de familie.”

Investigația este în curs de desfășurare, iar detaliile exacte care au dus la această tragedie sunt în curs de clarificare.

În orele următoare, Elisa Roveda va fi audiată de procurorii responsabili de caz. Ea este internată în departamentul de psihiatrie al Spitalului San Matteo din Pavia și se află în custodia autorităților.

Distribuie acest articol