O femeie din Italia și-a ucis partenerul de viață. Bărbatul era văr de gradul doi cu ea

O italiancă în vârstă de 49 de ani și-a ucis partenerul de viață marți, 20 iunie, înjunghiindu-l pe la spate. Cei doi erau și verișori de gradul doi, menționează Corriere della Sera.

Vania Bonvicini, l-a înjunghiat și ucis pe partenerul ei de 46 de ani, Maurizio Tessari, în San Bonifacio, o comună din provincia Verona.

photo_2023-06-21_22-16-12
Vania Bonvicini. Sursa foto: Corriere della Sera

Crima a avut loc în locuința celor doi de pe Via Aleardi. Conform unei prime reconstituiri, femeia, după o ceartă, l-a lovit pe partenerul ei în spate cu un cuțit, perforându-i un plămân și provocându-i astfel decesul.

Victima, care lucra ca tâmplar, a încercat să se salveze târându-se afară din casă, în stradă, dar a murit după scurt timp. Când personalul sanitar de la 118 a ajuns la fața locului, Maurizio Tessari era decedat.

În casa alăturată locuiește mama lui, care a încercat de mai multe ori să se apropie de corpul fiului ei, întins în mijlocul străzii și acoperit cu o pânză albă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Vecinii îl descriu ca fiind o persoană liniștită, cu toate că între cei doi au mai fost episoade de violență. Chiar și cu o zi înainte de crimă, forțele de ordine au fost chemate în urma unui alt conflict.

Cuplul nu avea copii și, pe lângă faptul că locuiau împreună, cei doi erau și înrudiți între ei, fiind verișori de gradul doi.

Potrivit sursei citate, femeia fusese căsătorită anterior cu un bărbat din Arcole (Verona), cu care a avut doi copii.

Și în acel caz a avut loc un episod de extremă violență. În 2017, Vania Bonvicini ar fi lovit cu mașina motocicleta pe care se aflau fostul soț cu actuala parteneră, după care a intrat cu autoturismul în vitrina unui magazin.

Vania Bonvicini a fost arestată de carabinieri și este acum acuzată de omor intenționat.

Distribuie acest articol