O femeie în vârstă de 79 de ani, DJ la o discotecă pentru persoanele de peste 50: „Viața trebuie trăită!”

La venerabila vârstă de 79 de ani, Madelein Månsson, cunoscută sub numele de DJ Gloria, a devenit o figură emblematică pe scena muzicală, dedicându-se unei audiențe de peste 50 de ani.

Fost model și designer de modă, Madelein, originară din Suedia, a înființat o discotecă pentru persoanele de peste 50 de ani, creând un spațiu unde maturitatea și dansul se întâlnesc în armonie, relatează SVT.

1200-20240128122619 (5)
Madelein Månsson, cunoscută sub numele de DJ Gloria

DJ Gloria a creat un fenomen cu evenimentele sale „50+ Disco”, care încep la ora 18:00 și se încheie la 22:30, perfect adaptate ritmului de viață al publicului său matur

„Nu aveam unde să merg să dansez. Ar fi trebuit să stau la rând cu tinerii de 20 de ani. Iar în cluburi, distracția începe abia la 11:00 seara, adică atunci când eu mă pregătesc de somn”, a spus Madelein Mansson.

Așa că a devenit DJ. Discoteca ei își deschide porțile la ora 18:00, pentru oricine are peste 50 de ani. Cei mai tineri trebuie să meargă în altă parte.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ea, care în curând împlinește 80 de ani, a subliniat că vârsta nu este un impediment pentru a te distra și ați urma o pasiune: „Viața trebuie trăită și vreau să demonstrez că se poate îmbătrâni în diferite moduri.” Video mai jos: