O femeie nu-și lasă soțul să iasă din casă sau să lucreze pentru că se teme să nu i-l fure cineva

O femeie din Mexic a mărturisit într-un interviu făcut de un utilizator TikTok că nu-și lasă soțul să iasă din casă pentru că este „foarte chipeș” și se teme că cineva i-l poate „fura”.

Distribuit și pe alte rețele de socializare, videoclipul în care cei doi soți se țin de mână în timpul interviului luat de un alt bărbat a devenit viral.

0_husband
Interviul a fost publicat de IceFire pe TikTok.

Seria de videoclipuri cu cei doi soți mexicani, postate de utilizatorul TikTok cu pseudonimul „icefire_oficial”, a avut peste 55 de milioane de vizualizări și aproape patru milioane de aprecieri.

Femeia a explicat că alții o invidiază din cauza trăsăturilor soțului ei. Ea a subliniat:

„Femeile mă invidiază din cauza iubitului chipeș pe care îl am. Mă invidiază din cauza bărbii lui, a buzelor, a ochilor, a tot ceea ce mă captivează la el”.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ulterior, ea a dezvăluit că se teme că altcineva îi va „răpi” soțul, așa că nu vrea ca acesta să iasă din casă sau să fie prieten cu alte femei.

Bărbatul care le-a luat interviul celor doi l-a întrebat apoi pe soțul femeii geloase ce părere are el în legătură cu declarația soției sale.

Acesta a răspuns: „Este ceva ce mi-a spus mereu, că sunt foarte chipeș, de aceea nu mă lasă să ies”.

În plus, el a menționat că și-a pierdut mulți prieteni și colegi din cauza geloziei soției sale: „Prietenii mei de care eram apropiat nu mai petrec la fel de mult timp cu mine”. El a precizat și că nu poate lucra, așa că soția sa îl întreține.

@icefire_oficial Ig: icefire_oficial #parati #viral #icefire #tiktok #video #fyp #mujeres ♬ sonido original – Icefire

Într-un alt videoclip din seria postată de „icefire_oficial”, femeia i-a cerut soțului să lanseze un apel public pentru a-i anunța pe toți ceilalți că nu ar trebui să vorbească cu el.

Soțul a mărturisit că se gândește să-și facă un tatuaj cu numele soției sale, iar o persoană a comentat: „Îmi pare atât de rău pentru el”.

Altă persoană a adăugat: „Pare un om drăguț, este al tău în întregime. Mulțumesc”.

Un alt utilizator TikTok a comentat mai mult: „Nu sunt sigur dacă aceasta este o relație sau o situație de luare de ostatici”.

O altă persoană a spus: „M-aș simți la fel ca ea dacă aș avea un soț atât de frumos, aș face la fel”.