O femeie s-a dus într-o țară străină cu copilul după ea pentru un bărbat cunoscut pe Facebook, dar el a respins-o

În era digitală în care tot mai mulți oameni își caută sufletul pereche pe platformele de socializare și pe site-urile de întâlniri, o poveste tulburătoare din Ecuador a devenit virală pe TikTok, arătând latura întunecată a întâlnirilor virtuale.

Fabi Urbina, o tânără femeie curajoasă, a decis să-și părăsească viața și țara natală (Republica Dominicană) pentru a se întâlni cu iubitul său virtual. Cu toate acestea, întâlnirea nu a fost așa cum și-a imaginat.

Totul a început atunci când femeia a cunoscut un bărbat pe Facebook, iar conversațiile lor au evoluat rapid, punând bazele unei relații serioase, relatează Il Messaggero.

Cu trecerea timpului, Urbina a luat decizia de a lăsa în urmă totul și a zbura până în Ecuador, pentru a-și întâlni iubitul și a începe o nouă viață împreună. Ea a povestit: „Mi-a plătit biletele de avion și ne-am înțeles că voi merge acolo cu fiica mea.”

Cu inima plină de speranță, ea a sosit la terminalul aeroportului din Ecuador pentru a se întâlni cu iubitul său virtual. Cu toate acestea, ceea ce a urmat a fost un șoc pentru ea.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Bărbatul i-a spus pe loc că nu îi place cum arată în realitate și că nu corespunde imaginii pe care el și-a făcut-o despre ea în urma vizionării pozelor de pe Facebook. El a refuzat-o și a lăsat-o practic pe străzi.

După această întâlnire nefericită, Fabi Urbina s-a trezit singură, împreună cu fiica sa, într-o țară străină. Pentru a supraviețui, ea a fost nevoită să vândă dulciuri pe stradă.

Povestea ei cutremurătoare a devenit virală pe rețelele sociale, acumulând zeci de mii de vizualizări și sute de comentarii.

Mulți utilizatori au fost șocați de decizia bărbatului care a respins-o fără să dorească să o cunoască în realitate și i-au transmis mesaje de încurajare și sprijin, subliniind că frumusețea nu ar trebui să fie definită doar de aspectul exterior.

„Ești frumoasă, nu ar trebui să te descurajezi”, a comentat o fată. „Am două restaurante fast-food, te pot ajuta cu un loc de muncă până vei găsi o altă soluție”, i-a oferit cineva. „Ce tristețe în ochii tăi, îmi pare foarte rău”, a comentat un tânăr. VIDEO mai jos:

@santodomingoonline

En redes sociales se ha viralizado la conmovedora historia de una mujer venezolana que viajó a Ecuador para conocer a su novio virtual. Lamentablemente, una vez que estuvieron uno frente al otro él decidió que no quería estar a su lado y ahora la chica se encuentra en la calle. La historia de Fabi Urbina fue contada en la cuenta del tiktoker ecuatoriano Kevin Nasevilla. Conocí un muchacho por las redes sociales, por el Facebook. Siempre hablábamos. Me pagó los pasajes. Quedamos en un acuerdo, me vendría con mi hija a vivir con él… Él me recibió en la terminal, pero no le gusté… Cuando él me vio personalmente me dijo que no era la persona que él había visto por fotos, no le gusté absolutamente nada, me botó y quedé en la calle”, aseguró Fabiane. Luego de que su historia se volviera viral, varias personas se mostraron dispuestas a ayudarla. Por otra parte, el hombre que había prometido recibirla empezó a enviarle audios para hostigarla, por lo cual ella pidió a Nasevilla que borrara los videos. #Ecuador #viral #ecuador🇪🇨

♬ sonido original – Santo Domingo OnLine

Distribuie acest articol