O femeie și-a ucis din greșeală soțul în timp ce făceau un videoclip pentru o rețea de socializare

Un gest aparent inofensiv a avut un deznodământ tragic. Un bărbat în vârstă de 42 de ani a decis să filmeze un videoclip pentru Tik Tok, în timp ce era așezat pe capota unui automobil în mișcare, dar totul s-a terminat în cel mai rău mod cu putință.

Bărbatul a alunecat în fața mașinii și soția lui care era la volan nu a putut evita impactul. Mașina a trecut peste corpul soțului său, lăsându-l fără viață.

Potrivit informațiilor oficiale, evenimentul a avut loc duminică, în jurul orei 12:50, în localitatea Bleckede din Germania. Drama s-a produs aproape de malul râului Elba.

În mașina în cauză se afla soția bărbatului, o femeie în vârstă de 43 de ani. Se pare că intenția celor doi era să filmeze cu ajutorul mai multor telefoane mobile momentul în care bărbatul era pe capota mașinii în mers, un VW Passat Kombi.

Într-un moment de neatenție, bărbatul a alunecat în fața vehiculului, iar soția, aflându-se la volan, nu a putut evita coliziunea, mașina trecând peste el. În urma impactului, victima a rămas prinsă sub vehicul și a decedat pe loc.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ulterior, s-a constatat că femeia nu deținea permis de conducere, informează publicația Hamburger Abendblatt.

Echipajele de intervenție și un elicopter cu medic de urgență au fost solicitate la fața locului, însă, în ciuda eforturilor intense de resuscitare, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic.

Fenomenul persoanelor care își riscă viața pentru a crea videoclipuri pentru rețelele de socializare este privit cu îngrijorare de către mulți experți.

Motivele pentru aceste comportamente pot varia, dar adesea sunt legate de dorința de a obține recunoaștere, aprecieri și notorietate în mediul online.

Unele dintre aceste provocări sau cascadorii pot duce la răniri grave sau chiar la deces, iar videoclipurile virale pot inspira și pe alții să încerce aceleași cascadorii, propagând astfel comportamentul periculos.

Specialiștii recomandă ca oamenii să fie conștienți de riscurile asumate și să se gândească de două ori înainte de a se angaja în comportamente periculoase. Cele mai bune videoclipuri nu necesită riscuri fizice și pot fi la fel de captivante și inspiraționale fără a pune pe nimeni în pericol.