O femeie și-a ucis soțul în direct pe Facebook

Kadejah Michelle Brown, o americancă în vârstă de 28 de ani, a fost arestată sâmbătă, 25 martie, de oamenii legii din Lowndes County (Mississippi) pentru uciderea soțului său de aceeași vârstă. Nefericita întâmplare a fost surprinsă în direct pe Facebook Live.

Cei doi soți se certau în timp ce telefonul transmitea în direct pe Facebook. Cuprinsă de un acces brutal și irezistibil de furie, soția și-ar fi împușcat soțul

După cum relatează FOX 35 polițiștii au răspuns la un apel pentru violenţă domestică, primit sâmbătă dimineaţa în jurul orei 7:42, de la blocul 500 din Green Tree Drive.

Ajunși la adresa respectivă, agenții au arestat-o ​​pe Kadejah Michelle Brown, considerată principala suspectă în uciderea soțului său.

Potrivit oamenilor legii, victima a murit din cauza rănii provenite de la un singur foc de armă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Se pare că cei doi au fost implicați într-o ceartă care a devenit o dispută fizică. Acest incident a fost surprins audio/video pe Facebook Live. Victima a fost declarată decedată la fața locului”, au declarat anchetatorii.

Autoritățile au precizat că au recuperat o armă de calibrul 9 mm, precum și alte probe fizice de la fața locului. Femeia a fost luată în custodie fără să opună rezistență și dusă la Centrul de detenție pentru adulți din Lowndes County.

„A existat o istorie de violență domestică între Brown și victimă”, a spus șeriful Eddie Hawkins. „O crimă tragică și fără sens, iar gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către familia victimei. Din fericire, femeia a fost arestată și așteptăm cu nerăbdare ca sistemul de justiție să o tragă la răspundere”, a adăugat el.

Ancheta este în curs de desfășurare, ar fi declarat autoritățile sâmbătă, 25 martie, potrivit publicației Law&Crime.

Au existat și alte cazuri în SUA în care au fost ucise persoane în timpul unui „stream live”. Anul trecut, un tânăr din California a fost arestat după ce ar fi transmis în direct cum i-a împușcat mortal pe tatăl său și mama vitregă.

Potrivit Gun Violence Archive (o bază de date care colectează informații despre focurile de armă de pe întreg teritoriul SUA), 87 de persoane au fost împușcate mortal până în prezent, de la 1 ianuarie 2023.

Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) a declarat recent că rapoartele criminalității din SUA sugerează că aproximativ una din cinci victime ale omuciderilor sunt ucise de un partener intim.

În timp ce femeile reprezintă majoritatea statisticilor privind victimele violenței domestice, aproximativ unul din patru bărbați raportează că a suferit o violență fizică severă din partea unui partener în timpul vieții.