O fetiță româncă i-a uimit pe italieni cu dansul ei. „Un dans incredibil, genială!”

Sara Chiru, o fetiță de 10 ani originară din Constanța, a stârnit admirația și aplauzele publicului la o competiție de dans de renume în Italia, informează redacția.ro.

Performanța impresionantă a micuței românce în arta dansului salsa, la Competiția SalsaNama Italia 2024 de la Buccinasco (Lombardia), a fost nu doar un moment de mândrie națională, ci și un punct de atracție pe rețelele sociale, grație distribuirii clipului său de către cunoscutul coregraf Fernando Sosa (video la sfârșitul articolului).

Elevă la școala Encanto Dance Academy din orașul natal, constanța, Sara s-a distins în lumea dansului nu doar prin talentul său nativ, ci și prin munca asiduă și dedicarea neclintită.

Încă de la o vârstă fragedă a demonstrat o pasiune și o pricepere ieșită din comun pentru salsa, reușind să cucerească podiumul la diferite competiții naționale și internaționale.

Printre acestea se numără și Campionatul Mondial de Salsa Euroson Latino din Mexic, unde, anul trecut, a obținut medalia de bronz în categoria 8-12 ani, confruntându-se cu concurenți de top din întreaga lume.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La competiția din Italia, Sara a obținut locul al doilea, o performanță impresionantă, care, deși nu i-a adus victoria finală, a atras după sine un val de aprecieri și comentarii elogioase pe rețelele de socializare.

Comentariile publicului reflectă admirația generală pentru talentul ei: „Cum dansează asta mică….o încântare cu adevărat!”, „Ai văzut că acest video a fost distribuit de Fernando Sosa? Toți cred că tu trebuia să câștigi”, „Această fată este incendiară, un dans incredibil”, „Genială!”. Video mai jos:

Prestația ei remarcabilă și recunoașterea internațională subliniază nu doar calitatea excepțională a talentului său, ci și aportul semnificativ al școlii de dans din Constanța la formarea viitoarelor talente în domeniul artistic.

Această realizare reprezintă un moment de mândrie pentru România și un exemplu strălucit al modului în care pasiunea și dedicarea pot duce la succes pe scenele internaționale.