O întreagă familie din Italia a murit în somn. Mama, tatăl și fiul, intoxicați cu fum

Trei membri ai unei familii din Sottomarina di Chioggia (provincia Veneția) au murit intoxicați cu fum în noaptea de sâmbătă spre duminică, 24 martie, în localitatea Sottomarina di Chioggia din provincia Veneția.

Tragedia s-a petrecut când un incendiu a izbucnit la parterul locuinței lor, iar fumul dens s-a răspândit rapid la etajul unde dormeau, provocându-le decesul, relatează Fanpage.

Pentru Gianni Boscolo Scarmanati, în vârstă de 64 de ani, soția sa, Luisella Veronese, de 59 de ani, și fiul lor, Davide, în vârstă de 27 de ani, nu a mai fost nimic de făcut.

Cei trei dormeau la etaj și se pare că au murit din cauza fumului, generat de incendiul care a izbucnit la parter, din cauze încă de stabilit, în jurul orei 00:30. Un alt fiu al cuplului a supraviețuit pentru că nu se afla în casă.

Potrivit declarațiilor inițiale, alarma a fost dată de un grup de tineri care au observat flăcările ieșind din casă și au încercat să intervină cu o scară pentru a salva persoanele aflate în interior.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Autoritățile locale au intervenit prompt la locul tragediei din Sottomarina, cu echipe de pompieri din Chioggia, Cavarzere și o autoscară din Mestre.

Pompierii au reușit să stingă flăcările, care au cuprins doar un spațiu la parter, în timp ce fumul s-a răspândit prin casa scării, umplând întreaga locuință. italia, familie, moarta, morti, fum, incendiu,

Un caz similar a avut loc săptămâna trecută la Bologna, unde un alt incendiu a distrus o familie, omorând trei copii și pe mama lor, Ștefania Alexandra Nistor, o tânără româncă de 32 de ani.

În cazul conaționalilor noștri se presupune că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit la un calorifer electric folosit pentru încălzirea camerei de dormit. Imagini emoționante de la înmormântarea mamei românce și a celor trei copii puteți vedea în videoclipul de mai jos: