O mamă din Italia s-a sinucis împreună cu fiul ei după ce au tăiat în bucăți 20.000 de euro

O tragică poveste familială a avut loc la Teolo, în provincia Padova, unde o mamă cu fiul ei s-au sinucis în toiul nopții, intoxicați cu monixid de carbon, după ce au distrus 20.000 de euro pe care îi aveau în casă.

Rosa Dalla Valle, în vârstă de 87 de ani, și fiul său, Paolo Rampon, în vârstă de 60 de ani, au fost găsiți morți în casa lor de pe via Rialto, relatează Corriere della Sera.

Tragedia, survenită în inima nopții, a fost cauzată de asfixierea cu monoxid de carbon. Cei doi au închis ermetic ușile și ferestrele locuinței și au aprins focul cu lemne în șemineu.

Au provocat un incendiu cu ardere lentă, care a emanat monoxid de carbon, un gaz cu efect nociv.

Descoperirea a fost făcută de pompierii chemați de o vecină, în jurul orei 3:30 dimineața, moment în care femeia a auzit un zgomot puternic și a simțit miros de fum

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pompierii au pătruns în casă de pe balcon și, odată intrați în locuință, în fața ochilor li s-a prezentat o scenă sfâșietoare. Mama și fiul zăceau fără viață, la câțiva metri distanță unul de celălalt.

În locuință au fost găsiți 20.000 de euro, în bancnote de 50 de euro tăiate în bucăți, precum și niște cârpe înmuiate în benzină.

Rosa Dalla Valle și Paolo Rampon, membri ai unei familii istorice din zonă, erau foarte cunoscuți în localitate.

photo_2023-11-23_17-19-23

Înainte de tragedie, se pare că au avut relații tensionate atât cu vecinii, cât și cu membrii familiei. Această izolare și conflictul familial ar putea fi motivele din spatele actului lor disperat.

Bancnotele găsite tăiate cu foarfeca ar reprezenta economiile celor doi, bani care nu au vrut să ajungă în mâinile moștenitorilor.

La fața locului s-au prezentat inclusiv carabinierii și personalul medical de urgență de la 118. Intervenția echipajelor medicale, inclusiv a medicului legist, a fost în zadar, deoarece cei doi, mamă și fiu, erau deja decedați.