O româncă a furat la Milano un telefon în timpul funeraliilor lui Silvio Berlusconi

Un incident nefericit a avut loc miercuri, 14 iunie, în Piazza Duomo din Milano, în timpul funeraliilor fostului premier Silvio Berlusconi, când un tânăr de 18 ani a fost jefuit de telefonul său mobil.

Hoața, o femeie în vârstă de 21 de ani, de naționalitate română, a fost prinsă de polițiști și acuzată de furt cu abilitate, informează Il Giorno.

Tânărul a fost victima jafului chiar în timpul ceremoniei funerare a fostului premier Berlusconi, care a avut loc în Catedrala Duomo.

photo_2023-06-14_21-39-28
Imagine de la funeraliile lui Silvio Berlusconi

Românca fusese deja observată de polițiști în apropiere, urmărind atent persoanele care se aflau în zona Corso Vittorio Emanuele.

Ulterior, ea a intrat într-un restaurant de tip fast-food, în Galeria Fontana. La etajul doi al localului, s-a apropiat de un tânăr de 18 ani, arătându-i o foaie de hârtie cu scrieri de neînțeles.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În timp ce tânărul era distras, femeia a acoperit telefonul mobil al acestuia cu foaia de hârtie, reușind astfel să i-l fure. Polițiștii au intervenit imediat și au prins-o pe tânăra infractoare, restituind telefonul mobil victimei.

Românca este cunoscută autorităților pentru fapte precum furt, comercializare de bunuri furate și nerespectarea măsurilor impuse de autorități.

Aceasta primise acum 40 de zile interdicția de a intra în centrul istoric al orașului Milano. Prin urmare, ea a fost arestată și va fi dusă în fața justiției pentru acuzațiile aduse.

Distribuie acest articol