O româncă a pierdut în Italia geanta în care avea 1.200 de euro. A uitat-o în sala de așteptare a unui spital

O femeie româncă a trăit o experiență neobișnuită, în urmă cu două săptămâni, la Spitalul Garibaldi Nesima din Catania, provincia italiană cu același nume din Sicilia.

În urma unei vizite medicale efectuată la instituția menționată mai sus, conaționala noastră a uitat în sala de așteptare geanta în care avea nu mai puțin de 1.200 de euro.

Suma reprezenta întregul ei salariu pe o lună, alături de documente personale și carduri bancare, relatează cotidianul digital Catania Today.

Cu toate acestea, povestea are un final fericit, datorită vigilanței și corectitudinii a doi agenți de securitate ai companiei Mondialpool Security Spa din Termini Imerese.

Agenții Domenico Di Stefano și Rosario Romeo au găsit geanta și au avut grijă să o returneze prompt proprietarei legitime.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Recunoscătoare, femeia româncă a ținut să transmită o scrisoare de mulțumire adresată conducerii spitalului, în care își exprima gratitudinea față de personalul de securitate care a intervenit cu promptitudine.

În semn de apreciere pentru fapta lor, Fabrizio De Nicola, Comisarul Extraordinar al Spitalului Arnas Garibaldi, s-a întâlnit cu cei doi agenți pentru a le transmite elogiul oficial al instituției.

„Această faptă merituoasă pune în lumină devotamentul și profesionalismul care ar trebui să caracterizeze fiecare membru al personalului nostru”, a declarat De Nicola.